Barmon i 1 Gość przegląda ten wątek.
A nie masz? Cały czas się czepiasz jak np. w stosunku do tłumaczenia które zaproponowała.
Zamiast znaleźć swoją niszę, lepiej kotłować się we współczesnym Marvelu z innymi wydawnictwami, ot ich """genialny""" plan.
Ty też JanieT zaczynasz się w tym miotać, to jednak 40 zł za takie chudziny i HC to jest ok i się sprzeda w ogromnym nakładzie? To czemu Marvel Now i Rebirth tylko w SC?
Trudno mi sobie wyobrazić sytuację, w której Egmont lub Mucha miałyby zakaz wydawania Marvela, bo przecież Hachette jako pierwsze od wielu lat zaczęło wydawać je w Polsce.
A ja myślałem, że Mucha regularnie wydawała Marvela odkąd weszła na rynek w 2007 roku.
Już zmodyfikowałem - chodziło mi, że od wielu lat w takiej ilości.
Faktem jest, że to kolekcje wyrwały z marazmu rynek komiksowy w Polsce i bardzo dobrze, bo takie powinny mieć zadanie.
Przecież Mucha miała przerwę z Marvelem jak weszło WKKM i sami mówili że na razie wycofują się z Marvela. Dokładnie od Wojny Domowej (styczeń 2013) do Wolverine - Logan (maj 2014) który miał okładkową 35 zł i dopiero od Daredevil - Żółty (maj 2015) wrócili do wydawania "systematycznego"
Po co przytaczasz definicję, która potwierdza to co napisałem?
Ale mieli przerwę jak wyszła WKKM, a ja napisałem, że kiedy wydawali regularnie?