0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
I przy okazji zacytuje swoją wypowiedź z forum opublikowaną tuż po premierze.
... na początku przyszłego roku.
Piszesz o Gnacie? Kolejny tom zapowiedziany na wrzesień, 3 - ostatni tom - jeżeli utrzymają tempo to na początku przyszłego roku.
Mam pytanie. Czy jest jakaś dalsza cześc tego co wydał Egmont?
Jezeli tak to czy sa plany wydania tego u nas?
Tak.Alan Moore: mini seria Top 10: The Forty-Niners, mini seria Smax oraz oneshot DeadfellasPaul Di Filippo: mini seria Top 10: Beyond the Farthest Precinct Jak się sprzeda to pewnie szansa jest. Egmont spokojnie mógłby wydać pozostałe spinoffy pisane przez Moore'a w jednym tomie jako kontynuacja (objętościowo było tak jak wydane Top 10)
Mam pytanie czy ktoś poza Grafem czytał Gnata?? Jego recenzja jest hura optymistyczna, co mnie cieszy, ale jest to jedyna recenzja jaką znalazłem, więcej jest gadania i marudzenia na tłumaczenie (głównie imion postaci) niż opinii.
Nie czytam nic z Kaczek Disneya (po prostu z tego wyrosłem, a w recenzji sporo jest odniesień), ale lubię Asteriksa, Hugo, komiksy Baranowskiego oraz Kajko i Kokosza. Przejrzałem przykładowe plansze i kreska jest świetna, naprawdę mi się podoba. I mam wątpliwości, bo jednak komiks swoje kosztuje. Czy ktoś mi tu jeszcze pomoże podjąć decyzję??
Wydaje mi się, że mogłeś mnie (albo jakiegoś Grafa, nie znam gościa ) pomylić z radefem, którego opinię o "Gnacie" linkujesz