0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Do tego braku wiosny dorzuć jeszcze pierwsze tomy Deadpoola, Elektrę Assassin i Future Imperfect w tomie z Hulkiem. Nawet sporo tych wyjątków .
- jakiś run z Czarną Panterą
- jakaś komediowa seria (np. Squirrel Girl, She-Hulk)
Tiaaa... Jeśli (JEŚLI) mają postać, która cieszy się dużą popularnością i dobrze się sprzedaje, skończą wydawanie bo "miejsca ograniczone" i chcą czytelnikom urozmaicić.
Moje propozycje:- Thor Simonsona, a później Straczynskiego + ewentualnie Jurgensa
No chyba nie Może podaj (albo kto inny) jakieś konkretne wydania tych klasycznych serii bo poza Spider-Manam to nie ma za dużo. Z X-Men Claremonta to musieliby robić swoje wydania co jest dodatkową przeszkodą. edit: Mkolek mnie ubiegł po części Ostatnio na FB ktoś pisał że liczy na te 2 omnibusy X-Men by Chris Claremont and Jim Lee Ale to raczej za grube.
Deadpool (bo Deadpool), Elektra (bo Miller), Hulk (tu tylko część tomu z lat 90tych)
SENSATIONAL SHE-HULK BY JOHN BYRNE
Nadal jednak obstaję, że tych wyjątków trochę jest.
Jest coś takiego jak "Epic Collection" po ok. 500 stron, mogą nie poklei wydawać albo omnibusa na trzy sobie podzielić.
A co ogranicza wydawcę? Komuna upadła, więc chyba nie przydział papieru
A skąd wiesz czy sprzedaje się przez postać czy przez jakość? Dobrym przykładem jest Runaways gdzie wydają tylko Vaughana.
A jak myślisz, dlaczego podkreśliłem "jeśli"?
SENSATIONAL SHE-HULK BY JOHN BYRNE brałbym całość, bo teraz za ciężkie pieniądze można to na aukcjach kupić. Czekam na omnibusa, ale jeżeli uda się im wydać szybciej, to wezmę od nich.
Znalazłem filmik z hiszpańskiego omniaka ponad 700 stron ma całość
Uważam, że jeśli DD się sprzedaje, to powinno być na niego miejsce w klasyce a mówienie, że wydali dużo DD i dlatego niech wydadzą coś innego to zupełnie argument niepoważny. Jeśli się sprzedaje (czyt. ludzie to kupują), to dlaczego nie ciągnąć dalej, skoro materiału jest rzeczywiście sporo.
Zapowiedziany tom 6, to już inni scenarzyści. Bardziej przypominało mi to klasycznego Punishera z TM-Semica, każda historia oddzielana, bez spięcia jak to zrobił Ennis u siebie (czyli w tomach 1-5 + Born).