|
Qraq
|
 |
« Odpowiedz #225 : Luty 08, 2010, 08:15:22 » |
|
Kurcze no Wpadam kupić komiksa. Eden znaczy się, tomik 18, a sprzedawca mi mówi: no to ma pan już całość. O_O
Skończyła się pewna era... i w sumie dobrze
a nawet fajnie sie skończyło
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lord Kupa
|
 |
« Odpowiedz #226 : Luty 08, 2010, 09:07:50 » |
|
Nareszcie koniec sesji. Wiwat wolny czas  . Oglądnąłem sobie wreszcie Watchmen. Zajebisty film.
Czytnij komiks  , bo parę smaczków film nie wyjaśnił (choćby historie powstania maski Rorschacha), no i w oryginalnym filmie nie ma wplecionego Tales of the Black Freighter (osobna historia przeplatająca się z główną fabułą). Szkoda, że film nie dostał ani jednej nominacji do Oscara, choćby za najlepszy scenariusz adaptowany. Wpadam kupić komiksa. Eden znaczy się, tomik 18, a sprzedawca mi mówi: no to ma pan już całość. O_O
Ja po tomie 10 stwierdziłem, że jak ukaże się ostatnia część to zakupie tomy 11-18 i łyknę na raz. A tu 11ki ni ch^ja nie ma gdzie dostać  . Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie o EDEN tom 11 niech da info na pw plz. edit: literówki :/
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Luty 08, 2010, 10:34:44 wysłane przez Lord Kupa »
|
|
|
|
|
|
Frey Ikari
|
 |
« Odpowiedz #227 : Luty 08, 2010, 09:15:42 » |
|
Oglądnąłem sobie wreszcie Watchmen. Zajebisty film. Taki sobie... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Konował
|
 |
« Odpowiedz #228 : Luty 08, 2010, 09:26:33 » |
|
większość ekranizacji komiksów nie podobała mi się, czy to Iron Man, xmen, hellboy
Chyba tylko Batman jest wyjątkiem
|
|
|
|
|
|
MAL lastfm"...zeznając prawdę i tylko prawdę nie pamiętając nic z tego co jest mu wiadome"
|
|
|
|
Hunter Killer
|
 |
« Odpowiedz #229 : Luty 08, 2010, 09:55:28 » |
|
Chyba tylko Batman jest wyjątkiem
Eee, co Ty, a Dragon Ball Revolution, toz to mega kasowy ogólnoświatowy zajebis.owystrzałowy hicior.  Szkoda tylko, że jak oglądałem to miałem tylko jedno piwo, bo brakowało znieczulenia. 
|
|
|
|
|
|
Walka to nie tylko siła ognia, to także, a może przede wszystkim, myślenie. There is no 'overkill'. There is only 'open fire' and 'I need to reload' - motto Tau 
|
|
|
|
Konował
|
 |
« Odpowiedz #230 : Luty 08, 2010, 10:09:11 » |
|
niestety nigdy nie miałem okazji obejrzeć tego DB, czekam na ekskluzywne wydanie kolekcjonerskie z masą dodatków
|
|
|
|
|
|
MAL lastfm"...zeznając prawdę i tylko prawdę nie pamiętając nic z tego co jest mu wiadome"
|
|
|
|
Ijon Tichy
|
 |
« Odpowiedz #231 : Luty 09, 2010, 12:08:33 » |
|
Nareszcie koniec sesji. Wiwat wolny czas  . Szczęściarz... Zazdroszczę. :P
|
|
|
|
|
|
Uśmiechaj się, zawsze!   Fanatyk Rei!
|
|
|
|
Konował
|
 |
« Odpowiedz #232 : Luty 09, 2010, 12:36:44 » |
|
Ja ostatni egzamin 2 miałem
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hunter Killer
|
 |
« Odpowiedz #233 : Luty 09, 2010, 04:36:37 » |
|
A ja skończyłem pisać i nawet skład DTP złożyłem i w piątek oddaje na ostatnią kontrolę. Jak będzie cacy to do drukarni i zostanie wyznaczyć termin obrony.  Później nagadać jakiejś ściemy przed komisją egzaminacyjną i koniec...dziwne jakieś uczucie człowieka nachodzi, jakaś epoka się kończy.
|
|
|
|
|
|
Walka to nie tylko siła ognia, to także, a może przede wszystkim, myślenie. There is no 'overkill'. There is only 'open fire' and 'I need to reload' - motto Tau 
|
|
|
|
cpt. Misumaru Tenchi
|
 |
« Odpowiedz #234 : Luty 09, 2010, 05:25:26 » |
|
Zgadza się. Studia to definitywnie był najpiękniejszy okres mego życia. Mieliśmy silną ekipę pod wezwaniem, nasze motto brzmiało "całe życie z debilami". Działo się, oj działo. Patrząc z perspektywy czasu muszę przyznać, że ja nie wiem jakim cudem myśmy wszyscy te studia pokończyli, w dodatku z całkiem niezłymi wynikami. Robiliśmy tam mnóstwo rzeczy, ale studiowaliśmy akurat najmniej.
|
|
|
|
|
|
Loli time is anytime and anytime is loli time. Another proud official bearer of 
|
|
|
|
Hunter Killer
|
 |
« Odpowiedz #235 : Luty 09, 2010, 09:02:54 » |
|
No popatrz, u mnie tez się zgadza to co opisujesz. To chyba to ujednolicone nauczanie na wyższych uczelniach, czy jakoś tak.  a propos studiowania:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ijon Tichy
|
 |
« Odpowiedz #237 : Luty 11, 2010, 11:03:23 » |
|
Old niułs is old. :P
|
|
|
|
|
|
Uśmiechaj się, zawsze!   Fanatyk Rei!
|
|
|
|
Konował
|
 |
« Odpowiedz #238 : Luty 11, 2010, 11:08:05 » |
|
Ostatnio nadrabiam zaległości z serialami/książkami i nie mam czasu na wycieczki po necie :P
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hollow
|
 |
« Odpowiedz #239 : Luty 12, 2010, 01:36:16 » |
|
Mają przestać emitować Teleranek w telewizji  Wychowałem się na tym programie, a z powodu cięć w telewizji postanowili zdjąć go z anteny. Niech przestaną puszczać programu o polityce, a zobaczą jak podskoczy im oglądalność 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|