gildia.pl
Marzec 20, 2010, 12:38:31 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności:

Strona główna   Pomoc Szukaj Zaloguj się Rejestracja  

Strony: 1 [2]   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Star Wars - Komiksy  (Przeczytany 3767 razy)
mikim
Zbieracz Zwłok
*
*

« Odpowiedz #15 : Wrzesień 18, 2009, 11:42:43 »

Ufam, że daty wydań kolejnych tomów będą dobrze rozplanowane. Dziedzictwo w sumie nie interesuje mnie tak bardzo, jak Mroczne Czasy. Mam nadzieję, że Dark Times mnie zachwycą, już sama okładka zwiastuje coś ciekawego.

Tymczasem - zapomniałem kupić Star Wars Komiks z Obi-Wanem i Anakinem na okładce, będę musiał kupować na Allegro :/.
Hollow
Radca bracki

Pervert Mode lv 5

« Odpowiedz #16 : Wrzesień 25, 2009, 10:27:56 »

Nie mogę się doczekać następnego wydania specjalnego. Będzie ono zawierać serię Jango Fett Open Seasons. Jest to historia dzieciństwa i młodości spędzonej w jego klanie mandalorian. Pokazuje również pierwsze spotkanie Fetta i Dooku. Szkoda, że trzeba czekać aż do 17 grudnia.

mikim
Zbieracz Zwłok
*
*

« Odpowiedz #17 : Październik 12, 2009, 11:55:32 »

E tam, w międzyczasie wyjdzie The Force Unleashed na PC, parę książek, więc będzie czym zapełnić czas Smile.

A numer drugi wydania specjalnego jest dobry? Bo niedługo będę zamawiał z Dziedzictwem 4 i Mrocznymi Czasami i chciałbym wiedzieć, jaki jest jego poziom.
Hollow
Radca bracki

Pervert Mode lv 5

« Odpowiedz #18 : Październik 12, 2009, 12:06:00 »

Drugie wydanie specjalne jest dobre. Świetne rysunki i dobra fabuła ( między innymi akcja zdobycia X-wingów przez siły rebelii).

I jest światło w: są plotki, że w przyszłym roku egmont zacznie wydawać Knights of the Old Republic.

Hollow
Radca bracki

Pervert Mode lv 5

« Odpowiedz #19 : Styczeń 18, 2010, 01:50:37 »

Za jakiś czas ma się pojawić w komiksie historia o tym jak Anakin zdobył swoją bliznę na oku.
Bezpośrednią kontynuacją tej historii jest seria Obsesja wydana przez wydawnictwo Mandargora.

Strony: 1 [2]   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

© 2008 Gildia.pl Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC Forum Q&A: forum@gildia.pl