Autor Wątek: Krasnoludy na 2000 pkt  (Przeczytany 16923 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline edytki_72

  • Niewolnik
  • Wiadomości: 2
Krasnoludy na 2000 pkt
« Odpowiedź #15 dnia: Kwiecień 09, 2008, 07:52:33 am »
W takim razie w pożądku mój błąd (błąd krótko brodego )  jeżeli patrzeć na to w ten sposób to rzeczywiście maszyny nie są własnością bohaterów tylko armii, klanów lub twierdzy. Więc nie pozostaje mi nic innego jak się cieszyć i zastosować się do tego przy następnym turnieju i niech poleje się krew wrogów a po zwycięstwie piwo  dla wszystkich krasnoludów  :D
Dzięki Asassello

Offline Grimore

  • Nosiciel Wody
  • *
  • Wiadomości: 52
Krasnoludy na 2000 pkt
« Odpowiedź #16 dnia: Kwiecień 09, 2008, 12:37:54 pm »
To nie całkiem tak.

Zgodnie z zasadami armybook'a Krasnoludów nie można użyć na żadnej rzeczy ( niezależnie od tego czy jest to machina czy przedmiot bohatera )
takiej samej KOMBINACJI run !!

Co za tym idzie dwie katapulty nie mogą mieć rune of accuracy na każdej.
Ale mogą mieć tą rune jako część odmiennych kombinacji, np pierwsza katapulta z rune of accuracy i rune of burning, a druga tylko z rune of accuracy, etc.

I tak właśnie mniej więcej jest w tamtej rozpisce.

Wyjątkiem od tej zasady jest chyba runa kamienia, którą można powtarzać do woli no i oczywiście runy mistrzowskie, których zgodnie z inną zasadą można mieć tylko po jednej na armie.
ivide et impera