|
Gambit
|
 |
« Odpowiedz #240 : Styczeń 05, 2010, 12:33:31 » |
|
Przy FragFX pad wymięka ;p
Nikeoniecznie. Jak ktos ma dobrego skilla na padzie, to FragFX nie podskoczy. To urządzenie jest dla ludzi, którzy przesiedli sie na konsole z PC'tów i ciężko im złapać specyfikę pada w FPS.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nite
|
 |
« Odpowiedz #241 : Styczeń 05, 2010, 12:58:15 » |
|
Nikeoniecznie. Jak ktos ma dobrego skilla na padzie, to FragFX nie podskoczy. To urządzenie jest dla ludzi, którzy przesiedli sie na konsole z PC'tów i ciężko im złapać specyfikę pada w FPS.
Ale FragFX też można okiełznać, jest kilku pro gamerów  Wchodzisz na serwa i jest 30:1. Poznałem już kilku takich 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
B@rt
|
 |
« Odpowiedz #242 : Styczeń 06, 2010, 10:58:27 » |
|
Ale FragFX też można okiełznać, jest kilku pro gamerów  Wchodzisz na serwa i jest 30:1. Poznałem już kilku takich  FragFX testowałem na PirniCon'ie 5 i zdecydowanie wolę korzystać z pada.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nite
|
 |
« Odpowiedz #243 : Styczeń 06, 2010, 12:47:33 » |
|
FragFX testowałem na PirniCon'ie 5 i zdecydowanie wolę korzystać z pada.
No właśnie tylko testowałeś, a tu chodzi oto, aby go opanować. Wtedy rezultaty są zupełnie inne;p
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
B@rt
|
 |
« Odpowiedz #244 : Styczeń 07, 2010, 09:44:24 » |
|
No właśnie tylko testowałeś, a tu chodzi oto, aby go opanować. Wtedy rezultaty są zupełnie inne;p
Jak mam grać, skoro nie mogę ustawić takiej czułości jak mi się podoba w Killzone 2?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nite
|
 |
« Odpowiedz #245 : Styczeń 07, 2010, 10:57:32 » |
|
Jak mam grać, skoro nie mogę ustawić takiej czułości jak mi się podoba w Killzone 2?
Bo w K2 z czułością jest różnie, zależy czy masz włączoną odpowiednią opcję w ustawieniach czy nie. Wystarczy trochę pokombinować i jest sii 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
B@rt
|
 |
« Odpowiedz #246 : Styczeń 09, 2010, 10:38:10 » |
|
Bo w K2 z czułością jest różnie, zależy czy masz włączoną odpowiednią opcję w ustawieniach czy nie. Wystarczy trochę pokombinować i jest sii  Podane argumenty jakoś średnio mnie przekonały...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nite
|
 |
« Odpowiedz #247 : Styczeń 09, 2010, 03:25:03 » |
|
Bo to nie są argumenty, które mają cię skłonić do zakupu. Po prostu chodzi oto, ze jak opanujesz FragFX to mozesz wymiatać lepiej niż na padzie. That's all 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
B@rt
|
 |
« Odpowiedz #248 : Styczeń 10, 2010, 06:05:33 » |
|
Bo to nie są argumenty, które mają cię skłonić do zakupu. Po prostu chodzi oto, ze jak opanujesz FragFX to mozesz wymiatać lepiej niż na padzie. That's all  Jak będzie okazja pograć na tym sprzęcie, to czemu nie? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
my brother's son
Młodszy Terminator

|
 |
« Odpowiedz #249 : Styczeń 10, 2010, 09:54:20 » |
|
Na PSN jest otwarta, darmowa, swiezutka beta MAGa! Sciaganie gry jest MEGA upierdliwe, gra wazy ok 40mb(!) ALE po odpaleniu dostajemy wiadomosc ze trzeba dossac prawie 2gb (in game - pobieranie w tle odpada). Co do samej gry. Na starcie mamy dostepny 1 tryb gry - sabotaz. Take n hold dwoch punktow na raz, pozniej wysadzenie trzeciego, to wszystko w 64 graczy na mapie (3 mapy w tym trybie). Pozostale 2 rodzaje gry staja sie dostepne po 10 lvl doswiadczenia. Jest tez niby jakies szkolenie, ale albo nie jest dostepne w becie albo nie potrafie go odpalic :/. Aha, nie wiem czy to sprawka bety czy map ktore widzialem, ale na razie nie widzialem zadnych pojazdow.
Fajowy jest system rozwoju postaci! Z kazdym lvlem dostajemy skill pointy i sami decydujemy gdzie je wrzucic. Mamy 9 specjalizacji, ktore mozemy dowolnie laczyc, mieszac etc. Skille sa rozne, np. dostep do nowych broni/gadzetow (kolimator, tlumiki, granatniki podwieszane), nowe umiejetnosci (podnoszenie rannych kolegow itd) i ulepszenia ogolne (szybszy reload, dluzszy sprint). Tak samo dowolnie mozemy modyfikowac ekwipunek naszego zoldaka, ogranicza nas tylko udzwig. Systemu dowodzenia i roznic pomiedzy frakcjami, jezeli jakies w ogole sa, na razie nie ogarniam. Generalnie strzela sie fajnie, nawet bardzo. Tutaj naprawde bierzemy udzial w BITWIE, kule smigaja, granaty i rpg podnosza tumany kurzu, okopani soldaci laduja w ladujacych spadochroniarzy. miazga! Strach pomyslec co bedzie przy 256 plejerach.
Na minus: Dosyc irytuje mnie model strzelania, przypomina mi pierwszego farcry'a, pewnie kwestia przyzwyczajenia. Mam nadzieje ze poprawia to, bo gra ma potencjal. Ps. Przy dwu megowej neo i 64 graczach online gra nie spowalnia ani na moment.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nite
|
 |
« Odpowiedz #250 : Styczeń 11, 2010, 03:18:21 » |
|
Dziś pograłem przez chwilę i jestem pod wrażeniem, gra jest naprawdę ładna. 64 graczy na jednej mapie i wszystko śmiga aż miło. Co do sterowania, to ja nie mam na o narzekać, FPS na padzie to coś dla mnie (choć i na PC dużo gram).
Plusy: - ładna grafika, szybka akcja, klimat wojny
Minusy: - na razie brak ( za mało grałem )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
my brother's son
Młodszy Terminator

|
 |
« Odpowiedz #251 : Styczeń 11, 2010, 08:19:31 » |
|
Zajezylem sie. Beta BYLA otwarta do 10 stycznia, dzis nie mozna nawet popatrzec na menusy x/
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nite
|
 |
« Odpowiedz #252 : Styczeń 27, 2010, 08:00:33 » |
|
Do grona gier w co-op dochodzi Army of Two: The 40th Day, który jest już dostępny w sklepach!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gambit
|
 |
« Odpowiedz #253 : Luty 09, 2010, 08:41:37 » |
|
No i mam zagwozdkę. Załatwiać sobie MAG, czekać na Bad Company 2, czy pozostać przy Modern Warfare 2. Mowa oczywiście o grze do multi. Po drodze pewnie łyknę AvP, ale to bardziej gra na boku będzie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
B@rt
|
 |
« Odpowiedz #254 : Luty 09, 2010, 04:11:25 » |
|
No i mam zagwozdkę. Załatwiać sobie MAG, czekać na Bad Company 2, czy pozostać przy Modern Warfare 2. Mowa oczywiście o grze do multi. Po drodze pewnie łyknę AvP, ale to bardziej gra na boku będzie.
Grałem w Bad Company 2 i ta gra jest u mnie priorytetem. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|