gildia.pl
Marzec 18, 2010, 08:11:44 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności:

Strona główna   Pomoc Szukaj Zaloguj się Rejestracja  

Strony: 1 ... 14 15 16 [17] 18 19 20   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: PlayStation 3  (Przeczytany 41912 razy)
Gambit
Szafarz bracki
*
*
*

« Odpowiedz #240 : Styczeń 05, 2010, 12:33:31 »

Przy FragFX pad wymięka ;p

Nikeoniecznie. Jak ktos ma dobrego skilla na padzie, to FragFX nie podskoczy. To urządzenie jest dla ludzi, którzy przesiedli sie na konsole z PC'tów i ciężko im złapać specyfikę pada w FPS.

Nite
Starszy Mistrz
*
*

One way to go, one path to choose...

« Odpowiedz #241 : Styczeń 05, 2010, 12:58:15 »

Nikeoniecznie. Jak ktos ma dobrego skilla na padzie, to FragFX nie podskoczy. To urządzenie jest dla ludzi, którzy przesiedli sie na konsole z PC'tów i ciężko im złapać specyfikę pada w FPS.

Ale FragFX też można okiełznać, jest kilku pro gamerów Very Happy Wchodzisz na serwa i jest 30:1. Poznałem już kilku takich Smile

B@rt
Kawaler Bractwa Św. Jerzego
*
*

The dark side of the force...

« Odpowiedz #242 : Styczeń 06, 2010, 10:58:27 »

Ale FragFX też można okiełznać, jest kilku pro gamerów Very Happy Wchodzisz na serwa i jest 30:1. Poznałem już kilku takich Smile

FragFX testowałem na PirniCon'ie 5 i zdecydowanie wolę korzystać z pada.

Nite
Starszy Mistrz
*
*

« Odpowiedz #243 : Styczeń 06, 2010, 12:47:33 »

FragFX testowałem na PirniCon'ie 5 i zdecydowanie wolę korzystać z pada.

No właśnie tylko testowałeś, a tu chodzi oto, aby go opanować. Wtedy rezultaty są zupełnie inne;p

B@rt
*
*

« Odpowiedz #244 : Styczeń 07, 2010, 09:44:24 »

No właśnie tylko testowałeś, a tu chodzi oto, aby go opanować. Wtedy rezultaty są zupełnie inne;p

Jak mam grać, skoro nie mogę ustawić takiej czułości jak mi się podoba w Killzone 2?

Nite
Starszy Mistrz
*
*

« Odpowiedz #245 : Styczeń 07, 2010, 10:57:32 »

Jak mam grać, skoro nie mogę ustawić takiej czułości jak mi się podoba w Killzone 2?

Bo w K2 z czułością jest różnie, zależy czy masz włączoną odpowiednią opcję w ustawieniach czy nie. Wystarczy trochę pokombinować i jest sii Very Happy

B@rt
*
*

« Odpowiedz #246 : Styczeń 09, 2010, 10:38:10 »

Bo w K2 z czułością jest różnie, zależy czy masz włączoną odpowiednią opcję w ustawieniach czy nie. Wystarczy trochę pokombinować i jest sii Very Happy

Podane argumenty jakoś średnio mnie przekonały...

Nite
Starszy Mistrz
*
*

« Odpowiedz #247 : Styczeń 09, 2010, 03:25:03 »

Bo to nie są argumenty, które mają cię skłonić do zakupu. Po prostu chodzi oto, ze jak opanujesz FragFX to mozesz wymiatać lepiej niż na padzie. That's all Smile

B@rt
*
*

« Odpowiedz #248 : Styczeń 10, 2010, 06:05:33 »

Bo to nie są argumenty, które mają cię skłonić do zakupu. Po prostu chodzi oto, ze jak opanujesz FragFX to mozesz wymiatać lepiej niż na padzie. That's all Smile

Jak będzie okazja pograć na tym sprzęcie, to czemu nie? Wink

my brother's son
Młodszy Terminator
**

« Odpowiedz #249 : Styczeń 10, 2010, 09:54:20 »

Na PSN jest otwarta, darmowa, swiezutka beta MAGa!
Sciaganie gry jest MEGA upierdliwe, gra wazy ok 40mb(!) ALE po odpaleniu dostajemy wiadomosc ze trzeba dossac prawie 2gb (in game - pobieranie w tle odpada).
Co do samej gry.
Na starcie mamy dostepny 1 tryb gry - sabotaz. Take n hold dwoch punktow na raz, pozniej wysadzenie trzeciego, to wszystko w 64 graczy na mapie (3 mapy w tym trybie).  Pozostale 2 rodzaje gry staja sie dostepne po 10 lvl doswiadczenia. Jest tez niby jakies szkolenie, ale albo nie jest dostepne w becie albo nie potrafie go odpalic :/. Aha, nie wiem czy to sprawka bety czy map ktore widzialem, ale na razie nie widzialem zadnych pojazdow.

Fajowy jest system rozwoju postaci! Z kazdym lvlem dostajemy skill pointy i sami decydujemy gdzie je wrzucic. Mamy 9 specjalizacji, ktore mozemy dowolnie laczyc, mieszac etc. Skille sa rozne, np. dostep do nowych broni/gadzetow (kolimator, tlumiki, granatniki podwieszane), nowe umiejetnosci (podnoszenie rannych kolegow itd) i ulepszenia ogolne (szybszy reload, dluzszy sprint). Tak samo dowolnie mozemy modyfikowac ekwipunek naszego zoldaka, ogranicza nas tylko udzwig.
Systemu dowodzenia i roznic pomiedzy frakcjami, jezeli jakies w ogole sa, na razie nie ogarniam.
Generalnie strzela sie fajnie, nawet bardzo. Tutaj naprawde bierzemy udzial w BITWIE, kule smigaja, granaty i rpg podnosza tumany kurzu, okopani soldaci laduja w ladujacych spadochroniarzy. miazga! Strach pomyslec co bedzie przy 256 plejerach.

Na minus:
Dosyc irytuje mnie model strzelania, przypomina mi pierwszego farcry'a, pewnie kwestia przyzwyczajenia. Mam nadzieje ze poprawia to, bo gra ma potencjal.

Ps. Przy dwu megowej neo i 64 graczach online gra nie spowalnia ani na moment.
Nite
Starszy Mistrz
*
*

« Odpowiedz #250 : Styczeń 11, 2010, 03:18:21 »

Dziś pograłem przez chwilę i jestem pod wrażeniem, gra jest naprawdę ładna. 64 graczy na jednej mapie i wszystko śmiga aż miło. Co do sterowania, to ja nie mam na o narzekać, FPS na padzie to coś dla mnie (choć i na PC dużo gram).

Plusy:
- ładna grafika, szybka akcja, klimat wojny

Minusy:
- na razie brak ( za mało grałem )

my brother's son
Młodszy Terminator
**

« Odpowiedz #251 : Styczeń 11, 2010, 08:19:31 »

Zajezylem sie. Beta BYLA otwarta do 10 stycznia, dzis nie mozna nawet popatrzec na menusy x/
Nite
Starszy Mistrz
*
*

« Odpowiedz #252 : Styczeń 27, 2010, 08:00:33 »

Do grona gier w co-op dochodzi Army of Two: The 40th Day, który jest już dostępny w sklepach!

Gambit
Szafarz bracki
*
*
*

« Odpowiedz #253 : Luty 09, 2010, 08:41:37 »

No i mam zagwozdkę. Załatwiać sobie MAG, czekać na Bad Company 2, czy pozostać przy Modern Warfare 2. Mowa oczywiście o grze do multi. Po drodze pewnie łyknę AvP, ale to bardziej gra na boku będzie.

B@rt
*
*

« Odpowiedz #254 : Luty 09, 2010, 04:11:25 »

No i mam zagwozdkę. Załatwiać sobie MAG, czekać na Bad Company 2, czy pozostać przy Modern Warfare 2. Mowa oczywiście o grze do multi. Po drodze pewnie łyknę AvP, ale to bardziej gra na boku będzie.

Grałem w Bad Company 2 i ta gra jest u mnie priorytetem. Smile

Strony: 1 ... 14 15 16 [17] 18 19 20   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

© 2008 Gildia.pl Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC Forum Q&A: forum@gildia.pl