Autor Wątek: -1 to hit dla nietoperzy czy nie.  (Przeczytany 2091 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Murmandamus

  • Zbrojmistrz bracki
  • *****
  • Wiadomości: 1 176
-1 to hit dla nietoperzy czy nie.
« dnia: Wrzesień 16, 2006, 11:47:38 am »
Cz ynietoperze mają -1 to hit za skirmish czy nie? Są us1 alcze przecierz to nie man sized.
img]http://img352.imageshack.us/img352/5348/cold2nb4.th.png[/img]

Offline Saladyn

  • Stolnik bracki
  • *****
  • Wiadomości: 1 684
    • http://en.wikipedia.org/wiki/Saladin
-1 to hit dla nietoperzy czy nie.
« Odpowiedź #1 dnia: Wrzesień 16, 2006, 11:48:55 am »
Mają -1 to hit, wydaje mi się.
Tylko ci z US>1 nie mają.
A ja mam na avatarku Mangekyou Sharingana którego osiągnął Itachi"

Jestem cyckami Genesisa P-Orridga

Jankiel

  • Gość
-1 to hit dla nietoperzy czy nie.
« Odpowiedź #2 dnia: Wrzesień 16, 2006, 12:45:18 pm »
Mają. Nie muszą być man sized - wystarczy, że są skirmishem o US 1.

Offline MaeVar

  • Młodszy Terminator
  • **
  • Wiadomości: 132
-1 to hit dla nietoperzy czy nie.
« Odpowiedź #3 dnia: Wrzesień 17, 2006, 10:23:58 am »
a czy salki mają -1 za skirmish?? bo to mix us1 i us3...

Offline QUASSIMODO

  • Szafarz bracki
  • *****
  • Wiadomości: 2 471
-1 to hit dla nietoperzy czy nie.
« Odpowiedź #4 dnia: Wrzesień 17, 2006, 11:19:50 am »
sorki
salcie maja US3
'm Gonna stomp'em to dust,I'm gonna grind their bones.I'm gonna burn down dere towns and cities.I'm gonna bash'eads,break faces and jump up and down on da bits dat are left.An'den I'm gonna get really mean.

Shino

  • Gość
-1 to hit dla nietoperzy czy nie.
« Odpowiedź #5 dnia: Wrzesień 17, 2006, 12:05:43 pm »
Cytat: "MaeVar"
a czy salki mają -1 za skirmish?? bo to mix us1 i us3...

a jak sie w vi hero polaczyl z gigantem to przy strzelaniu w ten unit bylo +1 za lt?

szafa@poznań

  • Gość
-1 to hit dla nietoperzy czy nie.
« Odpowiedź #6 dnia: Wrzesień 17, 2006, 12:29:43 pm »
"-1 do rafienia maja skirmiszerzy/modele majace us=1".

salki nie sa oddzialem skladajacym sie tylko z takich modeli, wiec imho nie dostaja minusa do strzelania.

podobnie jak ratlingi jezaile...

Offline Chory

  • Zbrojmistrz bracki
  • *****
  • Wiadomości: 1 112
-1 to hit dla nietoperzy czy nie.
« Odpowiedź #7 dnia: Wrzesień 17, 2006, 01:03:53 pm »
Ratling ma w zasadach ze jest skirmishem i jest single modelem ale to go nie ratuje? :)
Czyli tylko i wylacznie US1 ma -1 do strzelania?

Jankiel

  • Gość
-1 to hit dla nietoperzy czy nie.
« Odpowiedź #8 dnia: Wrzesień 17, 2006, 01:15:32 pm »
Tylko. Dokładnie tak zapisano.

Cytuj
bo to mix us1 i us3...

Podstawą są salamandry - skinki to tylko obsługa (handlers). Tak samo jak przy hydrze - nie ma ona -1 do hita za to, że ma dwóch skirmishujących obsługantów.

Offline MaeVar

  • Młodszy Terminator
  • **
  • Wiadomości: 132
-1 to hit dla nietoperzy czy nie.
« Odpowiedź #9 dnia: Wrzesień 21, 2006, 10:19:15 pm »
a jaki us mają terradony?

Shino

  • Gość
-1 to hit dla nietoperzy czy nie.
« Odpowiedź #10 dnia: Wrzesień 21, 2006, 10:21:30 pm »
1... donajblizeszego booka gdzie pewnie im dadza flying cav.

Offline GrzesiU

  • Terminator
  • **
  • Wiadomości: 173
-1 to hit dla nietoperzy czy nie.
« Odpowiedź #11 dnia: Październik 04, 2006, 08:16:17 pm »
czyli teraz pegazy ze strzelania nie otrzymują -1 do trafienia ??
img]http://kgb.ganimedes.info/images/signatures/31893842444e5f12eec551.jpg[/img]

Offline Zox

  • Pisarz bracki
  • ****
  • Wiadomości: 832
-1 to hit dla nietoperzy czy nie.
« Odpowiedź #12 dnia: Październik 04, 2006, 08:22:37 pm »
nie...
quote="Bartez"]był bardzo wulgarny, pisał w podpisie moje zdanie "A ja mam na vavku Mangekyou Sharingana" który miał Itachi"; pawłow także powinien dostac choćby ostrzeżenie za tego "penisa" na avku[/quote]

Offline sAddamiec

  • Kawaler Bractwa Św. Jerzego
  • ****
  • Wiadomości: 571
-1 to hit dla nietoperzy czy nie.
« Odpowiedź #13 dnia: Październik 04, 2006, 08:23:26 pm »
nie otrzymuja
zy normalna zwykła plewa może ścinać ch..em drzewa? Ależ owszem, czemu nie, plewie też należy się! Olali olala, olali olala... :D