trawa

Autor Wątek: Thorek, a zabugowany Army Builder  (Przeczytany 876 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline _CzarnY_

Thorek, a zabugowany Army Builder
« dnia: Sierpień 07, 2006, 06:32:25 pm »
Zdaniem AB, Thorek oprocz slotu Lorda, zjada tez dwa sloty herosa. Jak to wyglada w kontekscie oficjalnych zasad?

Offline TomCio

  • Zbrojmistrz bracki
  • *****
  • Wiadomości: 1 139
  • Total likes: 0
  • Płeć: Mężczyzna
  • Goryl we mgle
Thorek, a zabugowany Army Builder
« Odpowiedź #1 dnia: Sierpień 08, 2006, 11:50:57 am »
Ciągnie 1 Lorda i 1 herosa, w ab jest błąd bo dolicza osobno kowadło.
przykucnął z twarzą o kilka cali od tropu, a potem wpatrzył się w półmrok poszycia..

Offline Zox

Re: Thorek, a zabugowany Army Builder
« Odpowiedź #2 dnia: Sierpień 08, 2006, 06:03:53 pm »
Cytat: "_CzarnY_"
Jak to wyglada w kontekscie oficjalnych zasad?


Zapewne tak jak w Army Booku, ew. FAQ gdzei ktoś sie pytał czy dodatkowo do Thorka dolicza sie +1hero za kowadło.
quote="Bartez"]był bardzo wulgarny, pisał w podpisie moje zdanie "A ja mam na vavku Mangekyou Sharingana" który miał Itachi"; pawłow także powinien dostac choćby ostrzeżenie za tego "penisa" na avku[/quote]