|
wujekmaciej
|
 |
« Odpowiedz #360 : Luty 09, 2010, 11:41:59 » |
|
Ja już przestałem niestety wierzyć w zapowiedzi Postu. I to te na ich stronie. Już tyle razy tego Corto zapowiadali, że uwierzę jak go zobaczę w jakimś sklepie.
zaktualizowali zapowiedzi w ten weekend, więc jakaś szansa jest. choć faktem jest, że na te daty trzeba patrzyć z przymrużeniem oka. gdyby Corto jednak wyszedł, luty, podobnie jak w poprzednim roku byłby fantastycznym miesiącem (Czyściec, Blueberry. Super Monsieur Fruit, Prof. Bell, Nage Libre)...
|
|
|
|
|
|
kilogramy cany do Hawany przemycamy, czyli b*ngo tu, bo*go tam, bon*o tu i tam...
|
|
|
silent.bob
Wyzwoleniec
|
 |
« Odpowiedz #361 : Luty 09, 2010, 02:55:10 » |
|
I jakby jeszcze udało im się wydać V jak Vendetta w HC, to już by nadmiar szczęścia był .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
xionc
|
 |
« Odpowiedz #363 : Luty 10, 2010, 02:18:33 » |
|
i brak daty  ale wiadomosc dobra, na pewno kupie
|
|
|
|
|
|
Bosnian Serbs were recalcitrant. The European Union flinched.
|
|
|
|
arcz
|
 |
« Odpowiedz #364 : Luty 10, 2010, 02:25:01 » |
|
Premiera w najbliższą sobotę na spotkaniu z autorem (Kraków).
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jakubg
Nosiciel Wody
|
 |
« Odpowiedz #365 : Luty 10, 2010, 02:48:24 » |
|
Byłem rok temu na spotkaniu z Pedrosą i właśnie wtedy ogłosili Nage Libre "polskim wyborem 2009" i od tamtej pory czekałem na polskie wydanie komiksu, wreszcie się doczekałem ! I na spotkaniu na pewno się pojawię  W sklepie Gildii komiks już jest i jest też cena okładkowa - 59,90zł  według mnie to trochę dużo jak za nieco ponad 100 stronicowy komiks.
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Luty 11, 2010, 10:31:31 wysłane przez jakubg »
|
|
|
|
|
|
wujekmaciej
|
 |
« Odpowiedz #366 : Luty 11, 2010, 10:55:43 » |
|
W sklepie Gildii komiks już jest i jest też cena okładkowa - 59,90zł  według mnie to trochę dużo jak za nieco ponad 100 stronicowy komiks. 59,50  a po odliczeniu zniżki 45 ziko, więc nie tak źle, zważywszy na twardą oprawę i dobry papier. na Amazonie stoi koło 14 euro, czyli mniej więcej 5 dyszek.
|
|
|
|
|
|
kilogramy cany do Hawany przemycamy, czyli b*ngo tu, bo*go tam, bon*o tu i tam...
|
|
|
jakubg
Nosiciel Wody
|
 |
« Odpowiedz #367 : Luty 11, 2010, 11:07:48 » |
|
No tak, tak, tylko że nie zdążę zamówić z Gildii tak, żeby przyszło w sobotę  Gdyby nie to, że chcę iść na spotkanie i zdobyć autograf to nie byłoby problemu. Może w Fankomiksie w Krakowie będzie jakaś zniżka, rok temu przy Trzech cieniach zniżka była ( mała bo mała, ale była )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mefisto76
|
 |
« Odpowiedz #368 : Luty 13, 2010, 05:32:52 » |
|
No tak, tak, tylko że nie zdążę zamówić z Gildii tak, żeby przyszło w sobotę  Gdyby nie to, że chcę iść na spotkanie i zdobyć autograf to nie byłoby problemu. Może w Fankomiksie w Krakowie będzie jakaś zniżka, rok temu przy Trzech cieniach zniżka była ( mała bo mała, ale była ) I już po spotkaniu - lada chwila relacja na Gildzie! Sebastien okazał się niezwykle wyluzowanym jegomościem, komiks dostępny był i dzień wcześniej w Fankomiksie i na samej imprezce (promocyjna cena: 50 zł) - polecam go, rozmowy trzech łososi to żywcem "Piwne rozmowy braci McMullen" 
|
|
|
|
|
|
I'm wreck, I'm sleaze, I'm ROCK N'ROLL DISEASE!
|
|
|
|
freshmaker
|
 |
« Odpowiedz #369 : Luty 13, 2010, 07:16:48 » |
|
gdzie corto?
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Luty 15, 2010, 06:26:25 wysłane przez freshmaker »
|
|
"...żyję jak król i łamię non-stop prawo..." mój ulubiony aktor antysemita Mel Gibbons
|
|
|
|
Jarek Obważanek
|
 |
« Odpowiedz #370 : Luty 18, 2010, 01:58:52 » |
|
Corto na początku marca.
|
|
|
|
|
|
WRAK.PL - Komiksowa Agencja Prasowa
|
|
|
|
wujekmaciej
|
 |
« Odpowiedz #371 : Luty 27, 2010, 01:09:49 » |
|
orientuje się ktoś, czy w Poznaniu można gdzieś dostać Pod Prąd ? minęły dwa tygodnie od premiery a tu pustki, więc albo dystrybucja Postu kuleje albo cały nakład zszedł na pniu w mym mieście...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ljc
|
 |
« Odpowiedz #372 : Marzec 15, 2010, 07:22:55 » |
|
niezła ta wyprawa po łososinki, choć niespecjalnie odrywcza i porywająca scenar miejscami przynudza, ale sam wydźwiek fabuły się broni
jak jest z tymi łososiami? na tarło udają z morza do rzeki chyba... to gdzie są bohaterowie komiksu, skoro płynąc w pod prąd chcą do oceanu...? i żaba mogłaby się zdecydowac, jakiej jest płci (str 27 vs str 31)
|
|
|
|
|
|
tamtam!
|
|
|
|
Kingpin
|
 |
« Odpowiedz #373 : Marzec 15, 2010, 08:42:04 » |
|
... no i spójrzcie na grzbiet! Literki w "drugą" stronę 
|
|
|
|
|
|
Królewska Szpilka / UWAGA! TEN POST JEST NA TEMAT, PROSZĘ GO NIE USUWAĆ!!!!!!
|
|
|
|
xionc
|
 |
« Odpowiedz #374 : Marzec 15, 2010, 08:46:19 » |
|
... no i spójrzcie na grzbiet! Literki w "drugą" stronę  dyc 'pod prad' 
|
|
|
|
|
|
Bosnian Serbs were recalcitrant. The European Union flinched.
|
|
|
|